En pålitlig städfirma

När du väljer att anlita oss för städ i ditt hem i Sundbyberg så ser vi det som ett hedersuppdrag och vi vill att du ska känna dig trygg i vetskapen om att vi har enorm respekt för alla våra kunders integritet.

Vi inleder alltid ett samarbete med ett möte där vi får lära känna varandra lite samt gå igenom vad vi förväntar oss av varandra. Att släppa in en total främling i sina privata utrymmen för städning av dessa är det inte många som är hundraprocentigt bekväma med, men vi försäkrar dig om att all vår städpersonal har fått genomgå en strikt anställningsprocedur där uppvisande av ett prickfritt utdrag ur belastningsregistret samt ett påskrivet sekretessavtal varit krav för att ens övervägas.

Vidare måste man ha tidigare erfarenhet av hemstädning samt genomgå en introduktionskurs i städteknik och materialkunskap innan man får ansvara för hemstädning i vår regi. När du sluter ett städabonnemang hos oss så får du en kontaktperson som blir den som återkommande kommer att städa hos dig, allt för att du ska känna dig så trygg som möjligt.

Nöjda kunder

Det är inte bara viktigt för oss att du känner dig trygg med vår städtjänst utan också att du är nöjd med hur den går till och vad den ger för resultat. Genom att tilldela dig en fast städkontakt så blir det lättare att kommunicera önskemål, beröm och eventuellt missnöje om något sådant skulle uppstå. Det är mänskligt att missa något då och då och vi gör alltid vad vi kan för att kompensera för missar om de uppstår. I allmänhet har vi en mycket nöjd och glad kundskara som är en fröjd att arbeta för. Varmt välkommen att ansluta dig till den!