Städrutin

Vi tar vårt städuppdrag på stort allvar. När vi kommer hem till dig för att städa så arbetar vi effektivt enligt den städplan som vi tillsammans tagit fram. Vi har en checklista som vi betar av utan att vare sig stressa fram eller ta saker allt för långsamt. Målet är att du ska sköljas över av en våg av tillfredsställelse varje gång du kommer hem efter att vi har varit och städat i ditt hem, då har vi lyckats med vår uppgift.

Miljöpolicy

Vår miljöpolicy går ut på att alla våra städtjänster ska genomföras med så minimal miljöpåverkan som möjligt. Vi uppmuntrar gärna våra kunder att köpa miljövänliga städprodukter och försöker minimera avfall.

Detta bör du ha hemma

Det finns en del saker som du bör ha hemma för att vi ska kunna städa effektivt när vi kommer hem till dig. Ta en titt på listan här:

  • Dammsugare och dammsugarpåsar
  • Mopp och hink
  • Diskmedel, fönsterputs, Vim, allrengöringsmedel och toalettrent
  • Dammtrasor, scotchsvampar och en torr tygtrasa, alternativt hushållspapper

Alla saker på listan bör finnas på finns på ett lättåtkomligt ställe som vi har fått utvisat för oss. Om något av ovanstående saknas när vi kommer för att städa hos dig så gör vi vad vi kan med det som finns, men det är bra om du ser till att kontrollera tillgången av material och produkter inför varje besök.

Vidare är det en stor fördel om du har möjlighet att plocka undan saker som leksaker och kläder innan vi kommer, så blir städprocessen både snabbare och smidigare.