Städabonnemang

Vår överlägset populäraste tjänst är städabonnemang för regelbunden hemstädning. Ditt abonnemang utformas baserat på dina individuella behov och önskemål där detaljer kring hur ofta din kontaktperson kommer hem till dig och städar, samt vad som ingår i din abonnemangstjänst, klargörs vad upprättandet av abonnemanget.

De flesta väljer ett städabonnemang på veckobasis och då väljer man en veckodag och tid som passar in i ens vardagspussel. På så vis kan du se fram emot att din städkontakt dyker upp i ditt hem för att genomföra den städprocedur som ni kommit överens om på avtalad tid. Betalning sker månadsvis via faktura.

I en klassisk hemstädning ingår städmoment som rengöring av ytor i kök och badrum, dammtorkning, dammsugning och våttorkning av alla öppna ytor i hall, vardagsrum och sovrum, samt putsning av speglar och tömning av sopor. Vi diskar också smutsig disk alternativt sätter in den i diskmaskinen om sådan finns.

Storstädning

Det passar inte alla med en regelbunden städtjänst såsom den vi presenterar här ovan. Vissa vill bara ha hjälp med en rejäl storstädning då och då och det är en av våra andra mycket uppskattade tjänster. I en storstädning hjälper vi till med allt som ingår i en vanlig hemstädning plus en del extra, såsom avtorkning av skåp, kyl, frys och spis både in- och utvändigt m.m.

Ring oss så berättar vi mer om vad du får när du beställer en storstädning från oss.

I flyttagen

Är du i flyttagen? Spännande! Att byta bostad innebär alltid ett kapitelskifte i livet och även om det är lite av en pärs att rodda med en flytt så finns det mycket roligt att se fram emot. Flyttstädningen tillhör definitivt inte en av de sakerna och är det någon gång som man verkligen bör unna sig hjälp med städ i Sundbyberg så är det när man står inför en flyttstädning. All den tid och energi som krävs för att genomföra en korrekt flyttstädning spenderar man bättre på att fokusera på sin nya bostad.

Vi hjälper dig gärna med din flyttstädning!